Bér-és tb

Számfejtési és munkaügyi szolgáltatások

havi számfejtése tagoknak, alkalmazottaknak a bérből levont és bér utáni adókról bevallások elkészítése, elektronikus feladása,adófizetési kötelezettségekről ügyfelek értesítése betegségi/anyasági/nyugdíj ügyek megindítása, azokban közreműködés munkáltatói/kereseti igazolások kiadása NYENYI adatszolgáltatás elkészítése, elektronikus feladása (már csak visszamenőlegesen) M30-as igazolások elkészítése a foglalkoztatottak személyes - a cégnél képződőtt - anyagainak tárolása foglalkoztatottak ki- és beléptetése a bérszámfejtési munkákhoz elengedhetetlen, hogy a vállalkozás részéről határidőben elkészítésre és részben részünkre átadásra kerüljenek belépés/kilépés esetén az alábbi dokumentumok: munkaszerződés munkaidő keret megállapítása munkaköri leírás munka törvénykönyvének kivonata, kimondottan kitérve a szabadságolás, szakszervezet, felmondás, próbaidő kérdéskörére. munkaruha és természetbeni juttatások/cafeteria rendszer rögzítésének bizonylata TB-igazolvány és a tárgyévben az előző munkáltatótól származó kilépési dokumentumok gyermekek adatainak felvétele (szabadságoláshoz és iskolakezdési támogatáshoz) jogviszony megszűnésekor a felmondás, közös megegyezés betegség esetén az orvosi állományba vételi és tartási dokumentumok letiltás esetén határozat saját jogú nyugdíjas esetén a nyugdíjazási határozat, törzsszám eltartottak nyugdíjszerű támogatása vagy szociális támogatás esetén a határozat.

Csak eseti jelleggel előforduló és önmagukban is vállalt szolgáltatások

SZJA-bevallás elkészítése (magánszemély és cég részéről történő felkérés esetén is) Outsourcing (cégeknek külsősként bérszámfejtési és munkaügyi ellátása) * Végelszámolás lefolytatása kvázi a végelszámoló helyett (teljes számviteli és számfejtési/munkaügyi feladatkörrel) * Tanácsadás eseti vagy havi átalánydíjas rendszer keretén belül Cégkivonat, mérlegbeszámoló lekérése IRM központi adatbázisából Visszamenőleges könyvvitel, bevallás- és beszámolópótlás * Hatóságok előtti képviselet eseti jelleggel Ügyvéd vagy könyvvizsgáló szükségessége esetén azok beajánlása a sokéves együttműködés alapján Évközi mérlegbeszámoló készítése eseti díjért (hitelhez, átalakuláshoz) Tapasztalat Sokféle gazdasági területen működő céget könyvelünk, jónéhány NAV (APEH) ellenőrzést sikeresen befejeztünk. 35 éves szakmai tapasztalat áll az Ön és cége rendelkezésére. Naprakészség Folyamatosan követjük az adó és egyéb jogszabály változásokat és képezzük tovább munkatársainkat. Rugalmasság Mi alkalmazkodunk ügyfeleinkhez és nem fordítva. Teljeskörű számviteli szolgáltatás Könyvelés , bérszámfejtés , adóÜgyfeleink partnerként kezelése Az Ön nyereséges, stabil működése a Mi érdekünk is. Pontosság A határidőket betartjuk. Hatóságok előtti képviselet Képviseljük cégét NAV (APEH) és egyéb adóhatóságok előtt. Elérhetőség IInternetes elérhetőség ( Skype, e-mail) . az iroda jól megközelíthető és jó parkolási lehetőséggel ellátott helyen van. Személyre szabott tájékoztatás Időbeni és érthető tájékoztatás, hogy Ön is fel tudjon készülni az esetleges változásokra. Diszkréció Nálunk az üzleti titoktartás elengedhetelen része munkánknak, és alapja a jó üzleti kapcsolatnak. Extra szolgáltatások Marketing tanácsadás, üzletviteli tanácsadás. Pályázati tanácsadás, pénzügyi tanácsadás

Bérszámfejtés

Irodánk vállalja, hogy határidőre elkészíti partnereink havi bérszámfejtését és átvállalja a bérszámfejtéshez kapcsolódó NAV ügyintézést. Bérszámfejtés szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza: havi rendszeres bérszámfejtés előre egyeztetett határidőre alkalmazottak beléptetése és bejelentése a NAV felé kiléptetés esetén igazolások elkészítése, kijelentés a NAV-nál havi adó- és járulékbevallás elkészítése és beküldése igény esetén szabadságok egyeztetése, utalások előkészítése főkönyvi feladás elkészítése költségvetési kapcsolatok nyilvántartása, rendszeres tájékoztatás a fizetési kötelezettségekről igény szerint gazdaságstatisztikai jelentés elkészítése és megküldése a KSH-nak Vállaljuk cégeknek, más könyvelő vállalkozásoknak komplett bérügyviteli ügyintézését, vállalkozói szerződés keretében. Többéves bérszámfejtői és munkaügyi tapasztalattal, Bér- és tb Szakügyintézői végzettséggel. Többéves oktatási tapasztalattal, szervezze ki hozzánk bérügyeit, munkaügyi feladatait. Munkavállalók személyi anyagának karbantartása, aktualizálása, szerződések, szabályzatok rendben tartása, Bel-és külföldi kiküldetések ügyintézése. Külföldi kiküldetési ügyek intézése.

© Copyright 2018. All Rights Reserved. | Created by: Vira Tamás | ÁSZF | Barion ÁSZF