Ismertető VÁLLALKOZÓKNAK az elhatározástól a döntésig - RÖVIDEN -

2018-12-19 20:04:07

Ismertető VÁLLALKOZÓKNAK az elhatározástól a döntésig - RÖVIDEN -

Vállalkozás indítás előtt állók részére készült összefoglaló. 

Milyen feltételeket kell megvizsgálni, milyen adózási módot érdemes választani, hogyan indítható el az egyéni vállalkozás?

 

Kezdő, vagy már működő vállalkozóknak szóló tájékoztatási felületet inditunk. Érdemes figyelemmel kísérni az írásokat, reméljük, hasznos információkkal tudunk szolgálni. A megjelenő írások összefoglalóan és érthetően ismertetik az egyéni vállalkozás összes ismervét, az alapítástól, a működésen keresztül, a fenntarthatóságig, és kiterjed az új törvények, tudnivalók egyszerű, érthető módon történő megfogalmazására. 

Jó olvasgatást, kívánunk ehhez, és ha megválaszolatlan kérdés marad, keressen bátran, Emese és Bogi. (bodaine63@gmail.com; boboglarka@gmail.com)

Vállalkozás indítás elektronikus úton: 

  1. Ügyfélkaput kell nyitni (csak saját ügyfélkapun keresztül kezdeményezhető egyéni vállalkozás indítás, későbbiek folyamán annak módosítása, illetve szüneteltetése, megszüntetése)
  2. Ügyfélkapu nyitásához szükséges egy e-mail cím, és személyi igazolvány. Ezek megléte esetén fel kell keresni a Kormányablak általunk kiválasztott ügyfélszolgálatát, - az országban bárhonnan kezdeményezhető - és készítenek számunkra egy ideiglenes belépési lehetőséget az elektronikus ügyintézéshez.
  3. A továbbiakban úgy tudjuk használni ügyfélkapunkat, ha belpéskor beírjuk a felhasználó nevünket, jelszavunkat. Elsőként kapott belépési adatainkat 5 napon belül aktiválni kell, ezt követően "feltárul előttünk a világ". Elintézhető ügyek sokasága válik számunkra elérhetővé, és kényelmesen, otthonról számos hivatalos ügy intézhetővé.
  4. Ha mégis segítségre van szükségünk, hívhatjuk a 1818 telefonszámot, érdeklődhetünk e-mailen: 1818@1818.hu

A felhasználó nevünk, jelszavunk használatával böngészhetjük az elintézhető ügyeket ezen az elérhetőségen: https://magyarorszag.hu/

Kérdése maradt, keressen nyugodtan: bodaine63@gmail.com; boboglarka@gmail.com

Folytatjuk..................

 

 

 

 

© Copyright 2018. All Rights Reserved. | Created by: Vira Tamás | ÁSZF | Barion ÁSZF